All You Can – daar gaan we weer…

Dat 2017 een leuk seizoen blijkt te zijn, hadden we al beloofd. Dan mag een tweede versie van het gastvrije All You Can Toernooi natuurlijk niet ontbreken. Het concept is duidelijk en uitnodigend. Neem je racket mee, laat je verwennen en, nou ja , dat is het zo’n beetje. Want het culinaire team gaat jou typische Ballpoint-hapjes laten proeven. De bar is uitgerust met drankjes waarvan de uitspraak, naarmate de dag vordert, alleen maar vloeiender gaat. En op het gravel geniet je van een typisch Ballpoint zonnetje.

Zaterdag 23 september ben je van harte welkom. We beginnen om twee uur en een echte eindtijd hebben we niet. 

Geen zin in al dat gedoe met een racket, gezellig dat je toch komt! Maar of je nu wel of niet tennist, schrijf je wel even in! Dat kan heel eenvoudig via een mailtje naar Jeroen van Oostende. Klik hier maar eens…

Heb je vragen of lukt het mailen niet, er is altijd nog het formulier: