All You Can – Hollandsche Editie

Dat 2018  een leuk seizoen blijkt te worden, hadden we al beloofd. Dan mag een nieuwe versie van het gastvrije All You Can Toernooi natuurlijk niet ontbreken. Deze keer de Hollandsche Editie. Het concept is duidelijk en uitnodigend. Neem je racket mee, laat je verwennen en, nou ja , dat is het zo’n beetje. Want het culinaire team gaat jou typische Ballpoint-hapjes laten proeven. De bar is uitgerust met drankjes waarvan de uitspraak, naarmate de dag vordert, alleen maar vloeiender gaat. En op het gravel geniet je van een typisch Ballpoint zonnetje.

Zaterdag 23 juni ben je van harte welkom. We beginnen om vier uur en een echte eindtijd hebben we niet. 

Geen zin in al dat gedoe met een racket, gezellig dat je toch komt! Maar of je nu wel of niet tennist, schrijf je wel even in! Dat kan heel eenvoudig via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar info@ballpoint.info. Klik hier maar eens…

 

 

 

[pirate_forms]