Voorjaarscompetitie 2019

Het lijkt nog ontzettend ver weg, de winter heeft zijn intrede nog niet gedaan, maar toch is het alweer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2019. Dit kan met het inschrijfformulier t/m zondag 30 december 2018 via kevinnelissen@hotmail.com Doe dit bij voorkeur in teamvorm. Mocht je geen team kunnen vinden of vormen, dan kun je je individueel opgeven als invaller. Je naam zal dan worden doorgegeven aan de teamcaptains zodat ze je kunnen benaderen om in te vallen. Dit geeft echter geen garantie wekelijks op de tennisbaan te staan.
Nieuw
Nieuw is de harmonisatie van competitievormen. Mede als gevolg van het afschaffen van de districtsgrenzen zijn er competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod is teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. Hierdoor is er een uniform landelijk aanbod gecreƫerd. Dit landelijke aanbod wordt aangevuld met een aantal regio specifieke soorten. Deze harmonisatie heeft als voordelen dat er meer spelers en teams per soort zijn, er minder niveauverschil binnen de poules is, er kortere reisafstanden zijn en er meer variatie is in tegenstanders. Bovendien zijn in de districts-/ regiocompetities de Ploegrechten komen te vervallen. Dit betekent dat er door verenigingen voor ieder team eenmalig een ploegopgave gedaan moet worden. Dit stelt de KNLTB in staat om een ideale piramide van klassen samen te stellen. Daarna zullen jaarlijks de ploegrechten weer gelden.Meer info: https://www.centrecourt.nl/voorjaarscompetitie

 

Bijlage en links
De volgende bijlage en links zijn te openen:Overzicht speeldata:

https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/voorjaarscompetitie/speeldata-voorjaarscompetitie-2019.pdf

Competitieaanbod voorjaarscompetitie 2019:

https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/voorjaarscompetitie/competitieaanbod/vjc-aanbod-2019-centraal-brabant.pdf

Wij hopen uiteraard weer op veel belangstelling voor het spelen van de voorjaarscompetitie. Want het spelen van de competitie is goed voor je wedstrijdervaring, maar vooral ook heel erg gezellig!Sportieve groet,

Kevin & Serge.