We kunnen weer de baan op…

Eindelijk weer buiten sporten. Het gravel is dankzij vele vrijwilligershanden speelklaar gemaakt, al verdient het wel extra aandacht van jullie. Een korte aanwijzing:

“Banen zijn vanaf nu bespeelbaar. Gelieve na tennissen de banen volledig vanaf de omheining in cirkelende wijze naar binnen toe te vegen. De banen goed vegen scheelt algen en onkruidvorming en zorgt ervoor dat de banen het hele seizoen er top bij liggen. Na het vegen de netten weer ophangen. Dank.”

Verder nog wat aanwijzingen vanuit de KNLTB. Het is toegestaan om met 4 volwassenen te tennissen. Blijf hierbij op 1,5 meter afstand van elkaar. Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis. De kleedruimtes en kantine blijven vooralsnog gesloten. Desinfecteer je handen, geef geen ‘high-fives’ en wissel van helft met de klok mee.

Ook geldt de avondklok nog steeds, verlaat daarom tijdig het park. Sowieso is het niet toegestaan je op te houden op het park. Meld jezelf aan in de Ballpoint App dat je gaat tennissen, op welke tijd en met hoeveel personen. Heb je nog geen toegang tot de app? Stuur dan je gegevens naar ledenadministratie@ballpoint.info. Op dit emailadres kun je ook je wens voor een pasje kwijt. Stuur dan een digitale pasfoto mee. Het gaat om een niet verlopend KNLTB pas, nodig voor toernooien en competitie. Een bestaande pas hoef je dus niet te vervangen.

Veel tennisplezier.