Just Gravel

Ballpoint organiseert weer een Open Tennistoernooi. Van 12 tot en met 18 juli. Geen wollig of uitbundig thema. Terug naar de basis, daar waar het bij Ballpoint echt om gaat. Gravel, de basis, het gebakken baksteen, op een bak lava. Dat klinkt zoet en oosters maar het is toch echt ruw en meedogenloos. Echt voor de tennisliefhebbers. Gelukkig hebben we ook een heerlijk terras voor al die andere liefhebbers en supporters. Mondkapje af, op anderhalve meter en handen gewassen, klaar om je in te schrijven met je gezelligste tennismaatje! 

  Inschrijven via Toernooi.nl

Deelname is mogelijk als 25plusser in de onderdelen Dames-, Heren- en Gemengd Dubbel en met de speelsterktes 4 tot en met 8. Aantal deelnemers is beperkter dan voorheen, wees er daarom snel bij.

 

Open tennistoernooi Den Bosch