Woensdagavonden, de nieuwe Mysterie-Tennis-Avonden!

De banen liggen er weer strak in en het is weer lekker weer. Hoogste tijd dus om het welbekende Mysteri├źn op Ballpoint weer in het leven te roepen.
 
Wat houdt Mysterie tennis bij Ballpoint ook alweer in? Je meldt je op woensdag-avond bij Ballpoint om 19.30 uur. We kijken wie er zijn en maken ter plekke een leuke baanbezetting. Het idee is dat we lekker ballen met z’n allen, het is geen wedstrijd. De stand mag je wel bijhouden natuurlijk voor de competitief ingestelde leden. Noteer deze dan in je persoonlijke dagboek.
 
Laat ajb per mail of app weten of je interesse hebt, dan voegen we je toe aan de Woensdag-avond-mysterie-avond-Whatsapp-groep. Daarin komt elke woensdag een berichtje zodat we een beetje weten wie er zijn. Maar last-minute aanhaken kan ook hoor.
 
Groeten, Wilger