Vanaf dit jaar ga ik tennissen!

We weten het wel, je maakte een paar hele goede voornemens voor het nieuwe jaar. Iets minder dit, iets meer van dat. Waarschijnlijk ga je deze keer echt je abonnement bij de sportschool opzeggen en misschien dacht je wel dat tennissen een leuke sport voor dit jaar kan zijn. Gelijk heb je. Bij tennisvereniging Ballpoint betreden we vanaf april weer het gravel. Als je al eens daarop getennist hebt weet je hoe fijn dat speelt. Veel tennissers kiezen hun vereniging uit op basis van deze ondergrond. Ballpoint heeft drie goed onderhouden banen en het is een open vereniging. Je ontmoet er snel een tennismaatje, wekelijks zijn er racket-avonden waarvoor je je niet hoeft op te geven, gewoon meedoen dus. Ook biedt de vereniging lessen aan. Voor de echte starter kan dat een lespakket met racket zijn. Er zijn eigenlijk geen redenen om dit jaar niet te gaan tennissen. Maak daarom in april kennis met ons en kom langs! Dit jaar ga jíj tennissen!