De Club

20140531_210128

Bij Ballpoint voel je je al snel thuis. Onze huiskamer, de Ballroom, wordt bemenst door vrijwilligers die je bij je eerste bezoek graag wegwijs maken en voorstellen aan toekomstige tennispartners. Dankzij zg. Mysterie-avonden leer je vlug de leden kennen of geef je op om competitie te spelen. Ook kun je bij ons lessen volgen, klik daarvoor naar deze pagina.

20140630_231854De club heeft reeds een aardige historie. Ooit huurden enkele liefhebbers een baan van een bevriende vereniging om daarop hun eigen wedstrijden en toernooien te organiseren. Dit is inmiddels meer dan 40 jaar geleden. Intussen heeft de club de beschikking over een zelfgebouwd clubhuis met prachtige bar en een heerlijk terras. Meer heb je niet nodig en toch is er meer: drie goed bijgehouden gravelbanen. Veel tennisliefhebbers waarderen deze ondergrond zeer, de demping is ideaal en dat die ene bal echt uit was is nog steeds te zien.

20140630_200007Het ledenaantal wisselt jaarlijks nauwelijks, sommige leden zijn er al vanaf de oprichting bij. Omdat het leven het leven is, verhuizen sommigen of een ander stopt gewoon met deze mooie sport. Er is dus immer plek voor jou om lid te worden, er is geen wachtlijst. Kom anders gewoon eens langs om te kijken of de club en/of de sport iets voor je is. Wees welkom!

Heb je vragen over het hoe en wat van onze vereniging, vul dan alvast dit formulier in, de juiste vrijwilliger neemt dan spoedig contact met je op. Wil je weten waar we te vinden zijn, plan dan hier je route. Door de jaren heen zijn er vele momenten geweest waar we foto’s van bewaard hebben. Bekijk ze maar via deze link om een indruk te krijgen.

Veel plezier met het bekijken van deze website en wellicht tot gauw op of rond de banen van ltv Ballpoint.