Boek je Bardienst

Ballpoint heeft een heerlijk clubhuis. Met schone toiletten en douches. Met een heerlijke bar vol met de meest verfrissende versnaperingen. Ballpoint heeft geen uitbater of personeel in dienst. Onze vrijwilligers verzorgen daarom alle voorkomende werkzaamheden in dat clubhuis. Zij zorgen voor de hygiƫne en serveren de consumpties. Dat doen zij volgens een handboek dat achter de bar ligt. De vrijwilliger bepaalt zelf welke datum de bardienst gedraaid wordt.

Dat gaat heel eenvoudig! Op onderstaande kalender kun je eenvoudig meerdere bardiensten boeken, we verwachten dat je er minstens 3 uitvoert in een heel seizoen. Een bardienst gaat altijd door omdat ook bij slecht weer er schoonmaakklusjes uitgevoerd kunnen worden. In het weekend is er geen bardienst, de competitieteams vullen die diensten zelf in. Buiten de competities om kun je natuurlijk gewoon tennissen in het weekend, de bar is dan gewoon niet bemenst.

Kalender word geladen......
- Beschikbare datum voor jouw bardienst
23
- Bardienst is reeds ingevuld
23
- Een ander lid heeft hier al een optie op
captcha

Na het invullen van bovenstaande gegevens ontvang je een bevestiging per e-mail. Indien de bardienst definitief ingepland wordt, ontvang je wederom een bevestiging. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. bijvoorbeeld via het contactformulier. Gebruik dit formulier ook wanneer een datum verkeerd geboekt is of iets gewijzigd moet worden.