We mogen weer meer…

De Tennisregels worden per 1 juli weer wat soepeler en dat heeft gevolgen voor jullie, de Ballpointers.
 
De regel om via de app te melden dat je gaat tennissen is niet meer verplicht. Je mag immers op het terras en in het clubhuis wachten totdat er tennismogelijkheden zijn. Natuurlijk kun je de app. gebruiken om aan te geven dat je zin hebt om te tennissen en hiervoor een maatje zoekt.
 
De competitieleider heeft de teams voor de komende competitie ingeschreven. Jullie captains krijgen spoedig de nodige bescheiden. Zorg wel dat geest en lichaam er klaar voor zijn en ga tennissen. Inmiddels is de Mysterie op dinsdag ook weer opgestart en ook in het weekend ligt het gravel er keurig en speelbaar bij.
 
Vanaf dit jaar zijn de standaard bardiensten vervangen door paviljoen diensten. Bedenk zelf alvast wat je voor de vereniging wilt gaan doen. Te denken valt aan onderhoud, schoonmaken en bardiensten tijdens ‘nuttige’ bar-uren. Binnenkort volgt er meer informatie en delen we de leden in. Nu reeds kun je per mail aangeven wat je graag voor de vereniging gaat doen. Heb je jouw paviljoen dienst afgekocht, gelieve deze paragraaf dan als niet getypt te beschouwen… 
 
Gebruik van de bar is per juli toegestaan. Schrijf je consumpties op, met naam en datum, reken ze af en noteer het betaalde bedrag op de bon en prik deze op de daarvoor bestemde bonnenprikker. Houdt de bar, het clubhuis en het sanitair schoon en opgeruimd.
 
Omdat we nog steeds rekening dienen te houden met de richtlijnen van OBT/RIVM/KNLTB geldt ook voor onze vereniging: bij ziekteverschijnselen, koorts en verkoudheid: blijf thuis. Houd anderhalve meter afstand van elkaar op het gehele park behalve tijdens het tennissen. Was regelmatig je handen.
 
Tot slot. De vereniging heeft weer enkele plekken beschikbaar voor gezellige nieuwe leden. Ken jij in je omgeving collega’s, vrienden, kennissen of familieleden die net zo gezellig zijn als jij? Introduceer ze ‘ns!
 
Veel Ballpoint-plezier en tot op de club,
 
TV Ballpoint.
 

 
Bekijk ook eens de KNLTB site voor meer informatie over de COVID-19 regels: