ALV 2 februari 2021

Beste Ballpointers,
 
We zijn reeds twee weken op weg in dit veelbelovende jaar. Een jaar waarin we weer regelmatig het racket in de hand kunnen nemen en elkaar op ons gravel mogen ontmoeten. Je kunt jezelf of je team opgeven voor de voorjaarscompetitie en er zullen weer leuke toernooien getennist kunnen worden.
 
Jaarlijks trappen we af met een algemene ledenvergadering. Normaal is dit een eerste ontmoeting in onze Ballroom, deze keer kan dat nog even niet. We willen deze ALV digitaal organiseren. Je zult binnenkort de gegevens ontvangen met hoe en wat. Reserveer wel alvast de datum:
 
Dinsdagavond 2 februari vanaf 20.00 uur
 
We vragen je jouw vragen, opmerkingen en agendapunten reeds op te sturen naar info@ballpoint.info.
 
Groet en blijf gezond,
 
Bestuur LTV Ballpoint.
 

 
 
Volg je vereniging ook via: