BallPoint Open 2023 – Club Tropicana 10 – 16 juli

Ballpoint Open ’23. Ditmaal de Club Tropicana Editie. Met prachtige wedstrijden, mooie mensen en een prima aanbod van eten en drinken. Heerlijke hamburgers, smakelijke tosties en verrassende cock- en mocktails. 

Natuurlijk wil je weten hoe die wedstrijden verlopen. Klik gauw naar de uitslagen via [ deze Link ]

Om ook dit jaar het mooie weer te vieren, hebben we voor de zwoele vrijdagavond wederom de Dancefoor Dandies weten te verleiden voor een uiterst dansbaar optreden. Noteer daarom met multicolour viltstift 14 juli in de agenda. Eindelijk de mogelijkheid om dat tropical shirtje naar de club aan te trekken… Hoe dan ook, het wordt een feestje. Leuk dat je erbij bent, ook als je niet hoeft te tennissen. 

 

Ballpoint Open Club Tropicana Tennistoernooi